Even voorstellen: Charlotte Hoyng @360grView

In het dagelijks leven is Charlotte Hoyng natuurkunde- en wiskunde docent. Daarnaast houdt zijn zich al al meer dan 15 jaar met hoogbegaafdheid en onderwijs. In dat kader heeft ze ervaring op het gebied van internationale samenwerking, onderwijsmanagement, media en belangenbehartiging.
Verder verdiept zij zich graag in de kwestie: “wat is de juiste vraag?” Dit uit zich in haar activiteiten als quiz-schrijver voor hoogintelligente kinderen en volwassenen, maar ook in onderwijsvormgeving voor hoogbegaafde kinderen. Haar belangstelling gaat uit naar emancipatie van de hoogbegaafden en de plaats die hoogbegaafdheid heeft (zou kunnen hebben) in een evenwichtige maatschappij.

Charlotte is lid van de commissie “Onderwijs en Onderzoek” van Mensa Nederland.

 

 

1 gedachte op “Even voorstellen: Charlotte Hoyng @360grView

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.