Bestuurswisseling 360grView

nieuw-bestuur

Met ingang van 15 april 2015 vindt een bestuurswisseling plaats en zal het bestuur van stichting 360grView bestaan uit de volgende personen:

Voorzitter: Anouk Mulder; zij neemt daarmee het voorzitterschap van Dorien Kok over.

Secretaris: Lilian van der Poel blijft secretaris

Penningmeester: Veronique Schutgens penningmeester, zij neemt daarmee het stokje over van Nienke Ryan

Dorien Kok is vanaf de eerste dag een drijvende kracht achter de stichting geweest. Met niet aflatende  energie zocht ze nieuwe contacten, nieuwe wegen en nieuwe inzichten om het VroegSignaleren op de kaart te krijgen. Desondanks heeft zij besloten haar werkzaamheden voor 360grView te stoppen.
Dorien heeft een zeer goede reden om te vertrekken. Haar grote passie: het opzetten van haar eigen school gaat werkelijkheid worden. Uiteraard vergt een dergelijke klus veel tijd en aandacht. Op grond daarvan heeft Dorien aangegeven niet langer haar functie naar haar eigen standaarden te kunnen vervullen. Op afstand zal zij zeker onze werkzaamheden blijven volgen, want, zoals zij zelf zegt: ‘ Vroegsignaleren heeft nog steeds mijn hart’.
Wij wensen Dorien heel veel succes met haar werk en haar school!

Nienke Ryan heeft in korte tijd een aantal belangrijke stappen weten te zetten met en voor 360grView. Helaas moest zij wegens omstandigheden al eerder afhaken, en hebben we in overleg besloten om haar functie over te dragen aan Veronique Schutgens.

Veronique Schutgens draaide al langere tijd mee, ‘als vierde wiel aan de wagen’. Geen lid van het bestuur, maar wel altijd aanwezig. De stap om nu het penningmeesterschap over te nemen was daardoor niet ingewikkeld en heeft zij in volle overtuiging aanvaard.

Anouk Mulder is onlangs toegetreden tot de stichting. Toen zij destijds gevraagd werd of zij wilde deelnemen aan de stichting is zij er vol enthousiasme ingestapt. Dat ook zo snel de vraag kwam of zij het voorzitterschap over wilde nemen, kwam uiteraard als een verrassing. Desalniettemin heeft Anouk ook deze nieuwe rol aanvaard.

Vanuit deze nieuwe samenstelling zal 360grView vol energie en passie de aandacht blijven vestigen op VroegSignalering van hoogbegaafdheid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.