Even voorstellen: Anouk Mulder @ 360grView

Anouk MulderAnouk Mulder: Adviseur HB onderwijs voor stichting 360grView

Mijn naam is Anouk.

Na jaren van ervaring als moeder, orthopedagoog, leerkracht, remedial teacher en zorgcoördinator voor hoogbegaafden in het basisonderwijs, ben ik sinds 2008 zelfstandig ondernemer van o.a. Verschil in Talent. (ViT)
Ik coach, begeleid, onderzoek en adviseer (hoogbegaafde)kinderen, hun ouders en leerkrachten. Maar ook andere professionele organisaties om het kind heen.

Talent en Ontwikkeling zijn mijn passie. Kinderen én leerkrachten in hun kracht zetten om met passie en plezier te kunnen leren leren, spelen en werken! Kijken naar wat kan, en wat de mogelijkheden zijn. Omdenker pur sang!

Samen zorgen voor onderwijs afgestemd op de behoeften van Het Kind. Vanuit een innovatieve kijk en visie op wat het kind van deze tijd nodig heeft en wat het voor het onderwijs betekent om daar op te kunnen anticiperen. Met aandacht voor de talenten van het kind én van de leerkracht.
Al heel lang leeft bij mij de passie voor Het hoogbegaafde kind. Het getalenteerde kind dat door niet passend onderwijs in veel gevallen weinig plezier meer heeft in school, niet heeft leren leren en niet meer laat zien waar zijn talenten liggen. De onderpresteerder. Maar ook het hoogbegaafde kind dat niet herkend en erkend wordt. En dus nog niet krijgt waar het recht op heeft: uitdagend onderwijs afgestemd op zijn onderwijs en ontwikkelingsbehoeften!
Ik wil scholen laten zien en inspireren wat deze kinderen nodig hebben om te excelleren in het leren en in het leven, en samen met de school aan de slag om hoogbegaafd onderwijs een plek te geven. Mijn drive is in eerste instantie het kind, maar ook de leerkracht. De leerkracht maakt immers het verschil.

Ook ouders kunnen bij mij terecht, met vragen over hun hoogbegaafde kind. Van hoogbegaafdheidsonderzoek tot begeleiding, maar ook een OuderTraining!

Coaching, training, (project)begeleiding en professionaliseren van de leerkracht, teams en directie met het oog op talentgericht onderwijs, op onderwijs dat voldoet aan de eisen en ontwikkelingsbehoeften van het kind van nu. Met krijt aan de vingers … als (plusgroep)juf, als orthopedagoog en als ondernemer.

Samenwerking met 360View is voor mij heel prettig. Ik geloof in de kracht van delen, van vermenigvuldiging. In de kracht van SamenDoen.Om krachten te kunnen bundelen met mensen die hun werk doen vanuit passie en bevlogenheid, tomeloze energie en enthousiasme voor het hoogbegaafde kind en het onderwijs, vind ik enorm inspirerend!

@AnoukMulder

www.verschilintalent.nl

www.onwijstalent.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s